ترخینه
ترخینه
ترخینه
ترخینه
ترخینه
ترخینه
ترخینه

ترخینه

0 نظر سفارش (4)
43,164تومان
مالیات 39,600تومان
تولید کنندگان
کد محصول: ML-TA-01
موجودی در انبار
تعداد بازدید 2793 بازدید

خصوصیات محصول

  • خواص داروییضدسرماخوردگی، خواص پروبیوتیک،پیشگیری از پوکی استخوان
  • رنگزرد، شیری رنگ
  • مزهشیرین
  • مواد تشکیل دهندهبلغور گندم، ماست، زردچوبه، فلفل، پونه و زعفران

توضیحات محصول

ترخینه یا به گویش اراکی (ترخنه) یک نوع آش بلغور است، در قدیم روستاهای استان مرکزی در فصولی خاص از ماست، ترخینه را درست می‌کردند و برای فصل ‌های دیگر انبار می‏‌کردند. ترخینه از بلغور گندم، ماست، زردچوبه، فلفل، پونه و زعفران تهیه می شود.

براساس نتایج بررسی‌های دانشگاهی، این باور که ترخینه ضد سرماخوردگی است 60 تا 70 درصد صحت دارد. وجود باکتری‌های مفید لاکتوباسیلوس در ترخینه خیس تخمیر شده در دوغ زمینه ‌ساز خواص پروبیوتیک است که از تکثیر سایر میکروب‎‌های مضر در دستگاه گوارش می‌کاهد. ضمن این که دوغ موجود در ترخینه به دلیل داشتن کلسیم در پیشگیری از پوکی استخوان نقش چشمگیری دارد و به علت خاصیت اسیدی باعث از بین رفتن باکتری‌های مضر موجود در دستگاه گوارش می‌شود.

طرز تهیه آش ترخینه

ترخینه را به مدت دو ساعت با آب کافی خیس کنید. سپس همراه با مقداری سبزی آش، پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه روی حرارت ملایم بگذارید تا به‌خوبی بپزد. هرچه آش بیشتر بپزد، ترخینه‌های خشک بیشتر خیس می‌خورد و از هم باز و دوغ آن بهتر در غذا پخش می‌شود. تقریبا نحوه درست کردن آش ترخینه مشابه سوپ‌های آماده امروزی است.

منبع: http://press.jamejamonline.ir

نظر بدهید

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا نظر بدهید
Size Chart