کشک محلی

کشک یکی از فرآورده‌های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می‌ماند و یا از ماست بدون چربی، تهیه می‌شود. ماده‌ای اولیه کشک عبارت است از شیر میش، بز، گاو و یا مخلوطی از آنها.

خواص:
کشک با حجم کم خود، یک مادهٔ غذایی معجزه آساست که در بر دارنده تمامی خواص شیر می‌باشد و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین می‌باشد. میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالری می‌باشد که می‌تواند به عنوان یکی از تأمین کننده‌های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.

منبع: ویکی پدیا فارسی


مقایسه محصولات (0)


کشک خشک (کشک گوسفندی)

کشک خشک (کشک گوسفندی)

کشک با حجم کم خود، یک مادهٔ غذایی معجزه‌آسا است که در بر دارنده تمامی ویژگی‌های شیر می‌باشد. کشک ح..

360,000ریال قیمت بدون مالیات: 300,000ریال

کشک محلی اراک

کشک محلی اراک

کشک با حجم کم خود، یک مادهٔ غذایی معجزه‌آسا است که در بر دارنده تمامی ویژگی‌های شیر می‌باشد. کشک حاو..

276,000ریال قیمت بدون مالیات: 230,000ریال

کشک و قره قروت(قارا)

کشک و قره قروت(قارا)

قره‌قروت(سیاه‌کشک) یا قارا یکی از انواع لبنیات به رنگ سیاه یا قهوه‌ای و بعضاً سفید یا زرد است که مزه..

360,000ریال قیمت بدون مالیات: 300,000ریال

نمایش 1 تا 3 از 3 (1 صفحه)