کشک محلی

کشک یکی از فرآورده‌های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می‌ماند و یا از ماست بدون چربی، تهیه می‌شود. ماده‌ای اولیه کشک عبارت است از شیر میش، بز، گاو و یا مخلوطی از آنها.

خواص:
کشک با حجم کم خود، یک مادهٔ غذایی معجزه آساست که در بر دارنده تمامی خواص شیر می‌باشد و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین می‌باشد. میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالری می‌باشد که می‌تواند به عنوان یکی از تأمین کننده‌های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.

منبع: ویکی پدیا فارسی

حالت نمایش:
کشک خشک (کشک گوسفندی)
نمایش سریع

کشک خشک (کشک گوسفندی)

32,700تومان

کشک با حجم کم خود، یک مادهٔ غذایی معجزه‌آسا است که در بر دارنده تمامی ویژگی‌های شیر می‌باشد. کشک حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین است. میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالری می‌باشد که می‌تواند به عنوان یکی از تأمین کننده‌های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود. منبع: ویکی پدیا..

کشک محلی اراک
نمایش سریع

کشک محلی اراک

25,070تومان

کشک با حجم کم خود، یک مادهٔ غذایی معجزه‌آسا است که در بر دارنده تمامی ویژگی‌های شیر می‌باشد. کشک حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین است. میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالری می‌باشد که می‌تواند به عنوان یکی از تأمین کننده‌های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شودمنبع ویکی بدیا..

کشک و قره قروت(قارا)
نمایش سریع

کشک و قره قروت(قارا)

32,700تومان

قره‌قروت(سیاه‌کشک) یا قارا یکی از انواع لبنیات به رنگ سیاه یا قهوه‌ای و بعضاً سفید یا زرد است که مزه‌ای بسیار ترش دارد. این فراوردۀ لبنی از دوغ یا ماست به دست می‌آید. در کرمان به آن تلف و در یزد به آن تَرَف ، در مازندران تَفره ، در اصفهان و آباده به آن قارا و در شیراز و خراسان شمالی (بجنورد) با نام قره قوروت (نامی ترکی به معنی کشک سیاه) شناخته می..

نمایش 1 تا 3 از 3 (1 صفحه)