کشک محلی

کشک یکی از فرآورده‌های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می‌ماند و یا از ماست بدون چربی، تهیه می‌شود. ماده‌ای اولیه کشک عبارت است از شیر میش، بز، گاو و یا مخلوطی از آنها.

خواص:
کشک با حجم کم خود، یک مادهٔ غذایی معجزه آساست که در بر دارنده تمامی خواص شیر می‌باشد و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین می‌باشد. میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالری می‌باشد که می‌تواند به عنوان یکی از تأمین کننده‌های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.

منبع: ویکی پدیا فارسی


هیچ محصولی در این دسته بندی وجود ندارد.